L'Ajuntament de Tossa de Mar ha aprovat l'expedient del Pla Especial Urbanístic de l'àmbit del Càmping Cala Llevadó, promogut pels seus propietaris i que feia tres anys que donava voltes per les diferents administracions. L'aprovació d'aquest Pla Especial permetrà millorar encara més la qualitat d'aquest càmping, un dels més ben valorats d'Europa.

Els propietaris tenen la intenció, entre d'altres coses, de millorar les zones d'acampada i les instal·lacions del càmping en general per pujar de categoria. A més, a través del Pla Especial, completen les mesures d'integració en el medi natural i es vincula qualsevol actuació als corresponents estudis d'impacte ambiental.

El Càmping Cala Llevadó es caracteritza per un ambient familiar i acollidor i pel seu paisatge pintoresc vora el mar, i en la darrera Fira d'Utrecht, a Holanda, se'ls va entregar el premi com a millor càmping de costa.

Pel regidor d'Urbanisme Francesc Nadal "facilitar la millora de la qualitat dels càmpings és una aposta del govern, ja que és una opció d'allotjament consolidada a Tossa amb cinc establiments i amb propietaris amb ganes d'invertir per millorar". En aquest sentit, en un comunicat recorda que l'ajuntament, recentment, també ha aprovat inicialment el Pla Especial del Càmping Pola i afegeix que és bona la iniciativa la d'aquests dos càmpings a "invertir en temps difícils com a solució de futur", i lamenta que el Pla Especial del Càmping Cala Llevadó faci més de dos anys que estigui en tràmits.