El grup municipal del PSC de Lloret de Mar critica la nova biblioteca i assegura que hi ha deficiències. D'aquestes, en responsabilitza l'actual alcalde Romà Codina (CiU) i critica que s'hagi recepcionat l'obra malgrat aquestes.

Segons els socialistes, la Fira InInternacional de Puntaires celebrada elcap de setmana va ser la prova de foc "que ha posat de manifest el mal plantejament i execució" de la nova biblioteca.

El PSC, en un comunicat, assegura que malgrat que l'edifici té un disseny modern, "reparteix els espais però sense cap separació, això provoca que l'espai obert de la sala d'exposicions provoqui un efecte ressò cap a dalt". A més, afegeix que a la sala de l'entrada hi havia aigua i que no saben "si es tracta de goteres o filtracions laterals". Finalment, els socialistes afegeixen que la Casa de la Cultura s'hauria de dir la "Casa dels Trons" perquè el Casal del Jubilat compta amb una acústica "lamentable on la reverberació de qualsevol conversa obliga els nostres avis a abandonar l'espai".