El grup d'ICV-EUiA de Blanes, a l'oposició, ha presentat una moció per al ple del proper dijous on demana que es retirin rocs del pati i es faci el sanejament de l'escola de Sa Forcanera, perquè "ha patit una sèrie de desperfectes a conseqüència del temps que porta ja en funcionament en condicions precàries". Cal recordar que fa anys que es troba en barracons.

Des de ICV-EUiA es demana, concretament, que s'engeguin una sèrie de millores a les instal·lacions de l'escola des de l'Ajuntament. En aquest sentit, volen que es retirin rocs i "elements perillosos" del pati del centre, que es reposi de manera urgent la grava a tot el pati i que es tensin manualment les xarxes metàl·liques de les tanques i el folrat de la zona recreativa. Finalment, també volen que es faci una capa de pintura a les parets en el proper període de vacances.

També ha presentat una moció contra el tancament de les urgències nocturnes del CAP de Blanes i una altra per l'eliminació de l'aparcament de motos al carrer Mirador de S'auguer.