L'oficina de denúncies que els Mossos d'Esquadra tenen des de fa anys a Lloret de Mar es convertirà en poc temps en una comissaria de districte, segons va anunciar l'alcalde de la localitat, Romà Codina, en el ple sobre seguretat celebrat dijous. Els detalls d'aquesta futura comissaria, però, encara estan per decidir, segons va avançar el regidor de Governació. "Ens han dit que l'oficina de denúncies passarà a ser una comissaria de districte, però no està clar qui hi anirà, quina dotació pressupostària tindrà ni els efectius", va explicar el regidor de Governació, Jordi Martínez.

"Probablement en els propers dies o la propera comissió de seguretat començarem a saber-ne els detalls, però tot dependrà de la dotació pressupostària de la Generalitat", va apuntar Martínez, que va afegir que en les primeres reu?nions s'havia parlat "d'uns 10 efectius", malgrat que no hi ha res decidit per ara. El pas d'oficina a comissaria, però, es farà en les properes setmanes, ja que en el ple municipal el propi alcalde de Lloret va parlar de l'octubre.

L'oficina de denúncies dels Mossos, que està al carrer Francesc Cambó, porta uns 15 anys en servei i és l'única instal·lació de la policia catalana a Lloret. Per això, fins ara la localitat "depèn de Blanes" quant al servei dels Mossos, tal com va apuntar Martínez. Així, doncs, quan entri en funcionament aquesta nova comissaria de districte, Lloret gaudirà d'una instal·lació dels Mossos al poble, que permetrà actuar molt més de pressa. Finalment, cal destacar que aquest cap de setmana ja va acabar el dispositiu conjunt de les diferents policies al municipi.