Veïns de Lloret de Mar volen que es faci un pas de vianants a la carretera C-63, a l'alçada del barri del Rieral i el polígon industrial que hi ha a l'altra banda. Per això, un grup de ciutadans -la majoria treballadors de la zona- han reclamat a l'Ajuntament a través d'una instància i 631 signatures que faci aquest pas de vianants abans d'arribar a la rotonda que hi ha en aquest punt i que dóna accés al parc aquàtic del Water World.

La impulsora i portaveu dels veïns, Núria Aguiló, va explicar que ja van demanar-ho fa quatre anys a l'anterior govern, però no els van fer cas i ara ho tornen a intentar "perquè no hi ha majoria absoluta". Aguiló va assegurara que és "molt perillós" creuar a la zona i que fins i tot hi ha hagut alguns "accidents mortals". Per això, van presentar fins a 631 signatures l'1 de setembre i un escrit demanant al consistori que faci el pas. De moment, però, no han obtingut resposta, segons Aguiló. "Com que no hi ha diners, demanem que com a mínim facin el pas de vianants i prou", va afirmar Aguiló.

Des de l'Ajuntament es va apuntar que la qüestió no és competència seva, sinó de la Generalitat. "És una qüestió que no depèn de l'Ajuntament, perquè es tracta d'una carretera i ho hauria de fer la Generalitat", va explicar el regidor de Governació, Jordi Martínez. Per resoldre-ho, segons Martínez, "l'Ajuntament hauria d'urbanitzar la zona i posar-hi voreres i un cop fet, demanar a la Generalitat que pogués fer el pas de vianants".