Creu Roja ha nomenat els presidents de les assemblees comarcals i locals de l'entitat per als propers quatre anys en àrees com la Garrotxa i el Pla de l'Estany, d'una banda, i Blanes, Torroella de Montgrí i Roses, de l'altra. Els nomenaments han anat a càrrec de la presidenta de l'organització a Girona, Roser Llevant, amb el vistiplau del president de la Creu Roja a Catalunya.

A la comarca de la Selva, Creu Roja ha nomenat els presidents de les assemblees locals d'Arbúcies -Carles Soler Tura-, Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar -Maria Luisa Bertolín Viladot, que és nova en el càrrec- i Santa Coloma de Farners -Carme Campeny Martí. També hi ha hagut nomenaments al Gironès, on Roser Llevat Viladot presidirà l'assembla de Girona; i Alexandre Puig Mayol estarà al capdavant de la de Llagostera-Cassà de la Selva. La mateixa Llevat presidirà Figueres, mentre que, també a l'Alt Empordà, Amparo Álvarez Toiran, ho farà a la Jonquera, Olga Tramunt a Llançà i Jordi Segura Soto a Roses-Castelló d'Empúries -aquest últim assumeix per primer cop aquesta responsabilitat. Antonio Lora Sáez ha estat designat a la Cerdanya, Montserrat Canet Ponsa a la Garrotxa, Lluís Hostench Álvarez al Pla de l'Estany -aquest últim és nou en el càrrec-, Marc Navarro Moya a la Vall de Camprodon -també de nova designació- i Xavier Soler Llopis a Ripoll. Pel que fa al Baix Empordà, Maria Lluïsa Capellà Pi ha estat nomenada presidenta de l'assemblea de Creu Roja a Palafrugell, Ernest Pi Sais a Palamós -qui s'estrena en aquesta funció-, Joan Maura Cateura a Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro i Àngel Amat Johera a Torroella de Montgrí -també nou en el càrrec.

La Creu Roja va engegar el seu procés electoral el juliol de 2010 i, en una primera fase, es van elegir els vocals dels comitès dels tres nivells en què s'estructura l'entitat: local i comarcal, provincial i autonòmic. En la tercera fase, després de reelegir Josep Marquès com a president autonòmic, aquest ha procedit a resoldre les propostes rebudes dels quatre comitès provincials i, finalment, Roser Llevat, ha completat el procés elegint les presidències locals i comarcals.