L'Ajuntament de Vidreres, a través d'una moció presentada pel grup VST-ERC -que es troba al govern juntament amb CiU- ha decidit plantar-se davant l'Estat i no retornar els 360.000 euros que li reclama. En concret, el Ministeri d'Hisenda està reclamant als diferents ajuntaments la devolució de part dels ingressos que van rebre en concepte de bestreta de la seva participació en els tributs de l'Estat , en el cas de Vidreres de ?l'any 2009.

En el ple d'ahir, els dos grups de l'equip de govern van fer pinya sobre aquest tema i les formacions de l'oposició (PSC i PP) també van donar suport a aquest no retorn dels diners, i és que segons la moció, aquest error de càlcul del Ministeri d'Hisenda ara provoca que l'Ajuntament hagi de retornar uns diners que s'han "destinat a finançar despesa pública necessària". Aquest acord de Vidreres es traslladarà també als partits polítics de les Corts espanyoles.

Plega la regidora d'Educació

Per altra banda, la regidora d'Ensenyament Anna Prat i número 4 de CiU a les municipals va presentar ahir la seva renúncia al ?càrrec. I la substituirà, un cop la Junta Electoral aporti les credencials, la número sis, Genoveva Clara Mor.