L'Ajuntament de Vidreres celebrarà demà a les 12 del migdia un ple extraordinari, demanat pel grup municipal del PSC que es troba a l'oposició en què s'hi tractarà un sol punt: com queda la situació dels serveis de salut que afecten els ciutadans de Vidreres, després del tancament del servei d'urgències nocturnes del Centre d'Atenció Primària (CAP) del poble, ara fa tres setmanes.

I és que segons l'exacaldessa Ruth Rosique i cap dels socialistes, "l'equip de govern no ha informat prou i ha enviat una carta on tampoc diu com quedaran els serveis d'ara en endavant, quan els ciutadans tenen dret a saber-ho". I per aquest motiu, el dia 2 de setembre el grup socialista va entrar la petició de fer el ple i se celebrarà al cap d'un mes.

Des del govern, l'alcalde Jordi Camps (CiU) assegura que dilluns l'equip de govern informarà de "tot el que sabem" i critica que el grup socialista "no ha volgut canviar l'hora del ple perquè se'ls va demanar si podíem fer-ho a les vuit el vespre però han dit que no".

Pel que fa a la falta d'informació, Camps assegura que han enviat una carta als ciutadans explicant els passos que ha fet l'Ajuntament sobre el tema del CAP i que estan en contra del tancament del servei d'urgències nocturnes.

I afegeix que, a banda, també es va enviar el document que Salut ha imprès pels CAP indicant el nou horari. L'exalcaldessa, per la seva banda, critica la carta escrita per l'equip de govern "perquè tampoc se'ns explica com quedarà tot a partir d'ara i per això el ple".