L'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, va voler fer balanç dels primers 100 dies de govern i va destacar dos elements: la greu situació econòmica de l'Ajuntament i que els "ha obligat a prendre mesures impopulars", com la pujada de l'IBI del 54%, i la capacitat de superació. En aquest sentit, Saladich va voler transmetre un missatge positiu. "Ens en sortirem. Els sacrificis inicials serviran per poder pagar tots els deutes acumulats i per col·locar les finances municipals en via de solució", va afirmar.

Per altra banda, l'alcaldessa va destacar l'esperit de superació dels responsables del consistori i de molts ciutadans: "Vull agrair l'esforç de tots els regidors per reduir despeses sense que es deixin de fer activitats, i agrair, especialment, l'esforç de molts ciutadans que s'han bolcat en la realització de tota mena d'activitats lúdiques que ens han ajudat a fer més agradables aquest primers 100 dies de govern". L'alcaldessa, però, va lamentar la manera de fer dels regidors de CiU, que "s'oposen a tot, fent una crítica ferotge a qualsevol decisió. És el camí que han escollit, i que espero que rectifiquin en breu pel bé de Tossa".

Finalment, Saladich va destacar les principals accions dels primers mesos. En aquest sentit, dóna rellevància a l'aprovació del nou Pla de Sanejament, la campanya per reduir els comiats de solter, les diferents festes organitzades amb les entitats, el compromís d'eliminar el rebut discriminatori de l'aigua l'any que ve, la reordenació de la policia o la reobertura de Can Ganga, entre d'altres.