El bon temps i una climatologia "excel·lent" ha portat a Platja d'Aro més de 25.000 persones durant els dos caps de setmana que ha durat enguany la 24a edició de la Festa de la Cervesa. Tant el públic com els propis paradistes i l'organització han quedat molt satisfets de la mostra cervesera, que, segons ells, "ha estat potser la millor dels darrers deu anys".

A excepció del passat divendres, 7 d'octubre, en què un temporal de tramuntana va afectar la festa, la resta de dies s'ha arribat a un gairebé "complet", superant-se de llarg els 15.000 visitants dels anys anteriors en els quals ja feia fred a les nits i restava l'assistència de públic al recinte.

La Festa de la Cervesa de ?Platja d'Aro, també anomenada ?"Oktoberfest" va veure els seus inicis l'any 1987 i es va crear per l'Ajuntament amb la finalitat d'allargar una mica més la temporada turística. Enguany es va inagurar el passat 30 de setembre i en ella hi han participat dotze establiments de la vila, amb ?quaranta marques de cervesa ?diferentes, nacionals i d'importació. Per l'any vinent, que es complirà el 25è aniversari, l'organització espera celebrar-ne "una de grossa".