L'Associació d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va guardonar ahir a la nit les entitats i les persones que més s'han distingit en la defensa i la promoció del turisme a la Costa Brava Centre. Fou durant la 31a Festa del Gremi d'Hostaleria al Mas de Torrent Hotel & Spa, amb el lliurament dels premis Timó d'Or i Argent, per a Antoni Vila Casas i l'INS Baix Empordà, respectivament; premis amb els quals el gremi reconeix cada any des de 1982 l'esforç realitzat per empresaris i entitats del sector turístic i d'altres vinculats amb aquest món.

Antoni Vila Casas és el premiat d'enguany amb el Timó d'Or. L'Associació d'Hostaleria de la Costa Brava Centre ha volgut reconèixer la seva tasca de promoció i difusió de l'art contemporani català i, molt especialment, pel fet d'haver escollit l'Empordà com a seu de dos grans centres expositors, Can Mario a Palafrugell i Palau Solterra a Torroella de Montgrí, contribuint així a reforçar la Costa Brava Centre també com una destinació de turisme cultural.

Pel que fa al Timó d'Argent, s'ha lliurat a l'INS Baix Empordà de Palafrugell, per la important tasca formativa que duen a terme a favor dels interessos de les activitats turístiques i de l'hostaleria.

D'altra banda, també es va es lliurar el Premi Cooperativa 2011 a Lluís Costa Ros (proveïdor oficial de Henkel), en reconeixement a la seva tasca empresarial i a la qualitat del servei de subministrament a les empreses de la nostra entitat i a les d'hostaleria en general.

L'Associació d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre també va fer un reconeixement als seus socis en el seu 25, 50, 75 o 100 anys d'activitat. Enguany es va guardonar el Càmping Castell Park, de Vall-llobrega; el Restaurant Mas Pou, de Palau-sator; i el Restaurant Tren Petit, de Palafrugell, pels seus 25 anys. El Càmping El Maset, de Begur; l'Hotel Rosa dels Vents, de Sant Antoni de Calonge; i l'Hostal Es Bas, de Begur, van rebre el reconeixement pels 50 anys com a socis.