El port de Palamós ha estat escollit membre de la nova Junta Directiva de Medcruise en el decurs de la 39a assemblea d'aquesta associació, que s'ha celebrat aquests dies a Sète-Montpeller. Així, el port empordanès, elegit conjuntament amb 11 ports, contribuirà a promocionar la Mediterrània com a destí de creuers i a la gestió de Medcruise com associació de ports de creuers.

L'Assemblea de l'Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània es va celebrar amb motiu de les eleccions d'una nova Junta Directiva. Segons han informat fonts de Ports, amb l'objectiu de continuar impulsant l'activitat, el port de Palamós, gestionat per Ports de la Generalitat i membre de l'Associació de Medcruise des de l'any 1998, es va presentar com a candidat a la nova Junta Directiva.

Per una àmplia majoria dels vots dels assistents, el port palamosí va ser escollit nou membre de la Junta Directiva per un termini de tres anys. Conjuntament amb els altres onze ports membres escollits, i sota la presidència del port del Pireu, el port empordanès contribuirà a la promoció de la Mediterrània com a destí de creuers i a la gestió de Medcruise com associació de ports de creuers.