El nou teatre de Lloret de Mar ja té degoters, malgrat que fa molt pocs mesos que es va acabar l'equipament. Això és el que va denunciar ahir, a través d'un comunicat, el grup d'ICV. "Amb les últimes pluges d'aquest dies el nou teatre de Lloret, que encara s'ha de estrenar, presenta unes lluents i flamants goteres", van denunciar els ecosocialistes. Per la seva part, el Govern municipal va confirmar que hi havia alguns degoters i va assegurar que l'empresa constructora se'n farà càrrec.

Les intenses pluges que hi va haver aquest dilluns a la Selva han fet aflorar alguns problemes del nou teatre municipal de Lloret, ja que l'aigua s'ha filtrat pel sostre i ha fet malbé una part d'aquest a l'entrada de la sala d'assajos, com va confirmar el regidor del Teatre, Arseni Frigola. "D'això se'n farà càrrec l'empresa constructora, perquè no és normal que un equipament nou tingui deficiències", va afirmar Frigola.El regidor va explicar que "s'han fet malbé uns dos metres quadrats de sostre".

Des d'ICV es va criticar que l'obra ja tingui problemes: "És una obra que ha costat uns 8 milions d'euros i a sobre té degoters?", es va preguntar el nou portaveu del grup, Javier Rodríguez Pacios, que va fer broma afirmant que per a l'estrena "caldran alguns impermeables".