L'Associació de Comerciants de Lloret de Mar ha decidit posicionar-se a favor de les mostres comercials regulades. En l'Assemblea celebrada dijous a la nit, l'entitat va posar a votació dels socis si estaven a favor o en contra del retorn de les mostres comercials al carrer de Lloret i finalment, es van posicionar a favor del seu retorn, però de forma regulada.

A més, dilluns que ve, l'Associació de Comerciants de Lloret de Mar preveu presentar una instància a l'Ajuntament de la vila amb la resolució de l'Assemblea i també demanarà al regidor de Comerç la possibilitat de crear una comissió entre comerciants i Ajuntament per tractar el tema i poder treballar per una normativa on s'hauran de tenir en compte els eixos comercials de Lloret de Mar i els carrers adjacents.

Per part dels comerciants també s'exigirà en el seu moment el compliment exhaustiu de l'ordenança, afirmen en un comunicat, per la bona relació dels diferents comerciants perquè no hi hagi greuges ni diferències entre el col·lectiu.