El dispositiu preventiu de robatoris als camps dels Mossos d'Esquadra va enxampar dimecres tres homes amb el cotxe carregat amb 125 quilos de pomes robades, en un camp de Torroella de Fluvià. Van intentar fugir, però van ser enxampats i llavors van voler escapolir-se explicant que l'amo del camp, que es deia Josep, els havia donat permís. Els agents van fer comprovacions i van saber que l'amo no es deia així i que, per tant, ningú els havia autoritzat a entrar a la finca. Se'ls van decomissar les pomes i es van tornar al propietari.

Els fets van passar pels volts de la una de la tarda, quan una patrulla de Mossos d'Esquadra va veure un cotxe aturat en un marge i tres individus dins un camp que, en veure la presència policial, van pujar ràpidament i van marxar amb el vehicle. Els agents van observar que el cotxe anava amb sobrepès.

Els mossos els van fer senyals i el vehicle es va aturar a l'entrada del poble. Hi anaven dos homes al davant i un tercer al seient del darrere amb dues bosses plenes de pomes. En ser preguntats, els joves van explicar la història que l'amo del camp els havia donat permís. Els agents van fer les comprovacions pertinents i van veure que al camp on havien collit les pomes només hi havia un temporer que va corroborar que no els havia donat permís.

Els policies també van saber que el propietari del camp no es deia Josep. Els Mossos van fer les comprovacions amb el veritable propietari del camp que, evidentment, va verificar que no havia donat permís a ningú i que presentaria denúncia.

A més, en l'escorcoll del vehicle, els agents van trobar tres bosses més plenes de pomes. El pes de les cincs bosses arribava als 125 quilos. Després de ser descoberts, els lladres van reconèixer haver agafat les pomes. Els agents van denunciar els tres lladres i van comissar la fruita, que es va retornar al veritable propietari. Els tres homes -que tenen entre 28 i 39 anys i són d'origen sud-americà- van ser denunciats per una falta de furt.