Els Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Lloret de Mar van haver de desallotjar ahir a la tarda una vintena de persones que quedaven dins el CEIP Pompeu Fabra una vegada acabades les classes perquè es va desencadenar un incendi en un edifici annex del centre. A l'edifici hi ha el pis on resideix el conserge de l'escola, i per causes que no es coneixen es va calar foc a la cuina.

A tres quarts de sis de la tarda, els Bombers van rebre l'avís de l'incendi a l'habitatge. L'edifici on s'allotja la casa del conserge té dos pisos i està situat a la part de darrere de l'escola, i dóna al carrer del Camí de l'Àngel. Cinc dotacions de Bombers van treballar per extingir les flames, que malgrat tot van malmetre totalment la cuina de l'habitatge. El fum va afectar la resta del pis.

Mentrestant, i per precaució, es va optar per buidar el centre, on hi quedaven una vintena de persones entre docents, dones de la neteja i nens que feien activitats extraescolars, segons van indicar des de la policia.

Ningú va prendre mal però es va patir per la filla del conserge, que en el moment en què es va declarar d'incendi estava a l'habitatge i s'havia quedat endormiscada. La noia, finalment, va sortir del pis pel seu propi peu, segons les mateixes fonts. A tenor del que van indicar els Bombers, el foc no va causar ferits de cap mena, i tampoc intoxicacions.

Les causes de l'incendi no estaven clares ahir a la tarda, segons les fonts policials. D'altra banda, l'escola no va resultar perjudicada per les flames ja que l'edifici annex és independent de les dependències del centre. El domicili del conserge, però, va quedar seriosament afectat i ara caldrà avaluar si l'edifici de dues plantes on s'allotja ha patit danys estructurals.