El grup de Convergència i Unió (CiU) de Tossa de Mar, que es troba a l'oposició a l'Ajuntament, assegura que l'equip de govern de TU i PSC ha creat una nova plaça de funcionari -d'inspector de la via pública i activitats- per a l'ex-cap del Comitè d'Empresa Antonio Ponce. I afegeix que amb la nova plaça, el funcionari passarà a cobrar "dues pagues de l'Administració: la pensió de la seguretat social i el salari que l'Ajuntament de Tossa ha assignat a la plaça de nova creació, amb un cost estimat de 25.000 euros anuals". I és que segons el grup de CiU, l'excap del comitè "va ser declarat en situació d'incapacitat permanent en grau total" i critica que la nova plaça "no guarda cap relació" amb les tasques que desenvolupava fins ara, critica en un comunicat.

Per això, el grup municipal afirma que ha impugnat la decisió i critica que l'alcaldessa, Gisela Saladich (TU), i la portaveu del PSC, Pilar Mundet, "segueixen anant al revés del món, quan a tot arreu es redueix el nombre de funcionaris, a l'Ajuntament de Tossa l'augmenten". Finalment, remarquen que la creació d'aquest nou lloc de treball "obeeix únicament al desig de beneficiar personalment el senyor Ponce i recorda que aquest, durant el darrer mandat quan CiU era al govern "va destacar per l'alt nivell de bel·ligerància".

Tossa veu "venjança" en CiU

Per la seva banda, l'alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich, assegura que el grup de CiU "manipula la informació respecte aquest tema per venjança" i afegeix que el motiu és que l'inspector és qui va representar els treballadors en el darrer mandat durant la negociació del nou conveni laboral.

Pel que fa a les acusacions de CiU, l'Ajuntament assegura en una nota que la figura del nou inspector de la via pública i activitats de Tossa "ni augmenta la despesa municipal ni incrementa la plantilla de treballadors" i que de fet el que s'ha fet és crear un lloc de treball a la plantilla vinculat a un altre existent i que s'ocuparà per un treballador en situació de segona activitat. L'inspector va començar a treballar l'octubre i des de llavors, el nou servei ha permès, diu el consistori, la retirada de 6 cotxes i 14 motos abandonades a la via pública o en aparcaments.