Paraules aparegudes al Facebook de l'alcalde de Vidreres. D'això es podria deduir una incorrecta utilització de la fantasia, ja que ser fantàstic és un tarannà o un semblant de les persones i la feina és una altra cosa ben diferent. Per la feina que un alcalde desenvolupa, seria bo que es deixés que siguin els seus ciutadans i ciutadanes que puguin fer-li aquests afalacs.

Per una altra banda, la fantasia és "ficció, conte, novel·la o pensament elevat i enginyós", per tant, aquesta definició encara posa més distància a qualsevol possible coincidència amb la feina d'un polític.

La nostra societat, en aquests moments, necessita que els polítics siguin persones que vulguin dedicar-se a treballar amb una seriositat i una il·lusió que hem de ser capaços de trasmetre als ciutadans i ciutadanes i amb molt d'enginy per optimitzar qualsevol mitjà que ?tin?guem al nostre abast. Anirem malament si l'únic que sabem fer és festejar com de malament està tot i com de malament ho van deixar els que van passar per aquí abans que nosaltres. I com de bé que ho estem fent ara..! Senyor Camps, ja és hora que comenci a treballar amb aquesta seriositat, honestedat, transparència, ?il·lusió,...que tots els ciutadans demanem dels nostres polítics quan els anem a escollir.

Ja fa molt més de cent dies que és al ?govern de Vidreres i, de moment, només el veiem als mitjans de comunicació embrutint la feina que havien fet altres polítics, emetent descrèdits i intentant desgastar les persones que estem intentant fer una oposició que la democràcia té en compte molt legítimament. Només veiem els seus socis de govern presentar acords i propostes coherents en benefici del nostre poble.

Un alcalde no pot dir públicament que ens cedeix la paraula "perquè això és la democràcia..." ens ha de cedir la paraula perquè estimi que qualsevol aportació externa podrà o no fer-la servir per millorar la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament. O haig de traduir que si no hi ?hagués democràcia i vostè governés, ho faria en solitari perquè ningú pogués dir-li que no és fantàstic?

Un alcalde no pot decidir després de trenta-un any de la celebració de la Festa en Homenatge a la Vellesa, no convidar els companys polítics de l'oposició al·legant que ha estat un error. La gent gran de Vidreres que ens ha posat a l'oposició també tenen el dret de tenir-nos al seu costat. Entre d'altres...!

Senyor Camps, com a ciutadana i com a política, li demano -com a mínim- una mica de respecte per les persones, el mateix que voldria vostè si fos capaç de posar-se dins les sabates d'una altra persona.