L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, va explicar que la Comissió de Videovigilància de Catalunya aprovarà la instal·lació d'entre set i nou càmeres de seguretat al municipi, uns dispositius que estaran en mans de l'Ajuntament abans que comenci un altre cop la temporada d'estiu.

Codina va recordar que inicialment es va apuntar la possibilitat d'instal·lar una vintena de càmeres, però va explicar que al final es va veure que no se'n podien demanar tantes, ja que hi ha llocs on no poden utilitzar-se. "Sobretot amb l'oci nocturn i a la nit, ja que és quan la gent està més relaxada i, és clar, hi ha coses que no es poden gravar", va assegurar l'alcalde Codina.

Llavors, la decisió final s'ha pres tenint en compte temes de seguretat, per la qual cosa en principi s'aprovaran entre set i nou càmeres que la comissió veu i que estan acompanyades d'un informe pericial que en justifica la instal·lació. "Aquestes càmeres s'ubicaran en llocs importants i ens donaran un valor afegit molt important en seguretat", va exposar l'alcalde.

Segons va detallar, els aparells es col·locaran en llocs clau, on es concentra més gent, com l'avinguda Just Marlés, el carrer de Santa Cristina, la plaça Pere Torrent i proximitats de les zones d'oci nocturn, els llocs amb més moviment a la nit.