La cadena d'hotels Costa Brava Verd Hotels i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, per segona edició consecutiva han participat conjuntament a la fira de turisme actiu Discovery Day, organitzada per l'agència especialitzada en senderisme i cicloturisme Inntravel i celebrada a Anglaterra, amb l'objectiu de promocionar les rutes de senderisme i cicloturisme, els hotels i la gastronomia de les comarques gironines.

La fira, que se celebra cada 3 anys en un espai remarcable del país anglès, enguany ha estat ubicada al Museu Mercedes Benz World, de Weybridge (Surrey), ciutat situada a 50 quilòmetres de Londres. Durant tot el dia, prop de 2.000 persones, clients del tour operador anglès, van passar per la fira amb la finalitat de conèixer les novetats en turisme actiu per la temporada 2012.

Costa Brava Verd Hotels fa 15 anys que participa a aquesta fira, els mateixos anys que treballa amb Inntravel, el primer tour operador estranger que va treballar el producte de senderisme a Catalunya. Inicialment, Inntravel va començar amb la contractació d'una ruta i, actualment, ja són 12 rutes de senderisme i cicloturisme, repartides per tot el territori gironí, amb més de 25 hotels contractats de les marques Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya.