El grup municipal de Tots per Sant Feliu, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha presentat una moció al ple d'aquest mes perquè la ciutat es mantingui com a seu del torneig de futbol base MIC (Mediterranean International Cup) i perquè renovi el conveni de col·laboració amb l'organització del campionat per al pròxim exercici. Per TSF, la pèrdua del torneig a Sant Feliu pot suposar la pèrdua "d'un element molt importnat de promoció per a la ciutat, tant pel que fa a la marca Sant Feliu, molt present a tots els mitjans informatius durant la disputa del torneig, com també respecte als acompanyants i espectadors en general que segueixen els partits en directe.

D'altra banda, Solidaritat per la Independència (sense representació a l'Ajuntament) també s'ha mostrat en desacord amb el posicionament del govern respecte a considerar massa car el cànon que l'Ajuntament ha d'abonar per ser seu. Veu "una presa de pèl" dir que la despesa del MIC implica reduir les subvencions a les entitats esportives locals i proposa que els 12 regidors del govern (CiU i PSC) facin una aportació dels ingressos que reben de l'Ajuntament.

El govern troba excessiu haver de pagar 18.000 euros per renovar el conveni (que és de quatre anys) i que, si es fes, les subvencions municipals a les entitats i associacions esportives ganxones es veurien afectades.