Lloret de Mar ampliarà la zona blava d'aparcament del poble per la part de Fenals durant la temporada alta de l'estiu. Concretament, serà al passeig Ferran Agulló i al carrer Pau Picasso en conjunció amb la plaça Alfred Sisquella. La decisió es va aprovar en la Junta de Govern Local del dia 28 de novembre i preveu que l'horari de pagament en aquesta nova zona sigui de deu del matí fins a les sis de la tarda de dilluns a diu?menge, a diferència d'altres parts de la població. I serà vigent només durant l'època d'estiu, de 15 de juny a 15 de setembre.

La Junta de Govern va aprovar l'ampliació de la zona blava a aquesta part de Fenals, que fins ara no tenia zona d'aparcament de pagament. Segons consta en el mateix text aprovat, està previst que l'ampliació entri en vigor ja el proper 15 de juny i s'aplicarà fins a mitjans de setembre. L'horari de pagament serà diferent al d'altres zones blaves del poble. De fet, serà de menys hores. A Fenals, començarà a les deu del matí fins a les sis de la tarda i de dilluns a ?diu?menge. Cal recordar, però, que l'horari durant aquest període de l'any a la zona del passeig marítim és de vuit del matí fins a les dotze de la nit de dilluns a diumenge. Aquest horari ja es va aplicar aquest passat estiu.

L'ampliació tindrà un cost d'uns 7.000 euros, que ja estaran inclosos en els propers pressupostos municipals, que l'Ajuntament ha d'aprovar els propers mesos i que està acabant de tancar aquests dies. Segons fonts municipals, la quantitat podria estar amortitzada en uns mesos amb els beneficis. El preu d'aquesta zona blava, però, serà exactament igual que a la resta del poble.