L'Ajuntament de Lloret de Mar ha imposat dues multes de trànsit al pilot de cotxes lloretenc Miquel Molina, però no les ha pogut cobrar, perquè no li ha pogut notificar les sancions. En el Butlletí Oficial de la Província de Girona del passat 22 de desembre, l'Ajuntament de Lloret, com es fa habitualment, va publicar una relació amb totes les persones que havien estat sancionades per temes de trànsit, però que no se les ha pogut localitzar per notificar-ho, "per tractar-se de titulars desconeguts o bé amb domicili desconegut". En aquesta llista hi apareix en dues ocasions el pilot de cotxes Miquel Molina amb una sanció de 20 euros i una altra de 40 euros, tot i que no especifica la infracció.

El cas resulta estrany, ja que Molina incompleix els dos paràmetres, perquè és ben conegut a la població i l'Ajuntament coneix la seva adreça perfectament. Fa pocs dies, per exemple, apareixia als mitjans en nom de Lloret per demanar la participació en la nova cursa d'atletisme Sant Silvestre.

Molina i la seva família van preferir no fer declaracions sobre la qüestió, però va recordar que el pilot no té cap cotxe al seu nom i que no estava assabentat de les infraccions. Actualment, Molina corre al campionat alemany de turismes coneguts com DTM.