La polèmica pels fets de la nit de Cap d'Any a Lloret de Mar quan dos cotxes van estar circulant temeràriament poc abans de mitjanit fent derrapades per l'avinguda Just Marlès de Lloret de Mar i saltant-se els límits de velocitat encara dura. Dos dies després que ho avancés Diari de Girona, l'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina (CiU), ha anunciat que tot i que considera que hi ha "mala fe en tot aquest assumpte" per part del grup de l'oposició el Millor per difondre aquesta gravació i denunciar-ho a través de la seva pàgina web.

Tot i això, el batlle de Lloret de Mar reconeix que finalment ha decidit obrir una investigació per aclarir el cas de la nit de Cap ?d'Any ja que, com es pot veure en el vídeo que circula per la plataforma Youtube i al web del partit el Millor, dos vehicles van decidir competir temeràiament per la Riera a derrapades i en cap moment van tenir miraments a l'hora de cometre les imprudències posant en perill tant la seguretat dels cotxes que circulaven per la Riera com dels transeünts i ocupants dels automòbils.

Cal recordar que durant els poc més de quatre minuts que dura la gravació, ni la policia local ni els Mossos d'Esquadra apareixen en escena però tampoc queda clar si el temps de la gravació és consecutiu, ja que hi ha un tall en les imatges. Tot i això, la policia local va rebre un avís quan passaven deu minuts de les onze de la nit alertant d'una conducció temerària a la Riera però un cop els agents s'hi van desplaçar, no van trobar-hi res, tot i que van quedar-se patrullant fins gairebé la mitjanit.

Fuertes vol dimissions

El grup municipal del Millor, que es troba a l'oposició a l'Ajuntament, ha difós la gravació per Internet i demana la dimissió del cap de la Policia Local de Lloret i lamenta que durant la nit de Cap d'Any s'hagi posat en perill la vida de vianants durant els minuts que va durar l'actitud temerària dels conductors per l'avinguda Just Marlès. Per al portaveu de Millor, Marc Fuentes, aquests fets tornen a tacar la imatge turística del municipi i posen de manifest que el dispositiu policial de la nit de Cap d'Any era, al seu parer, insuficient.