L'Ajuntament de Tordera construirà una planta potabilitzadora a la zona del mercat setmanal de la fruita per garantir la qualitat de l'aigua que es capta dels pous a tocar el riu Tordera. Aquesta decisió l'ha pres el govern local, segons va relatar l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia (CiU), a Ràdio Tordera després de desestirmar d'altres opcions per millorar la xarxa però que no eliminaven la principal problemàtica amb l'aigua extreta dels pous de tocar la Tordera, que són el ferro i el manganès, que provoquen sobretot a l'estiu problemes en l'aigua i terbolesa.

L'alcalde de Tordera en declaracions a la ràdio municipal va relatar l'acord amb la gestora del servei de subministrament de l'aigua, Aqualia, i va ressaltar que serà aquesta qui construirà la planta potabilitzadora i, en canvi, el consistori serà qui costejarà, del dipòsit, les canonades i les bombes d'impulsió.

La planta potabilitzadora podria entrar en funcionament a l'estiu, serà la primera que tindrà el municipi i, de moment, el consisori ja té confirmada una subvenció de la Diputació d'uns 150.000 euros i encara està negociant amb d'altres administracions per ajuts.