Una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres a tres homes, d'entre 30 i 46 anys, veïns de Figueres i Gavà, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els detinguts van ser enxampats mentre carregaven un camió de petit tonatge amb diverses peces d'alumini extretes de tres pisos de nova construcció. En concret, els Mossos van trobar tres marcs de porta balconera i un marc d'alumini de porta normal dins del vehicle. Els detinguts, tots nombrosos antecedents delictius, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Segons el cos policial, els agents van detenir a Manuel FC, de 46 anys, Juan S. P., de 30 anys, veïns de Figueres i Jose Antonio F. F., de 25 anys, i veí de Gavà, després d'observar que entraven i sortien d'un edifici de nova construcció carregant un marc d'alumini de grans dimensions.

Els detinguts havien entrat dins l'edifici trencant el pany de la porta principal. Els lladres van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el passat 13 de gener i aquest va decretar la seva llibertat amb càrrecs.