El regidor d'Urbanisme, Miquel Àngel Zarza (CiU), ha explicat que l'Ajuntament continuarà les accions començades de la Llei de Barris. Ha assenyalat que "és veritat que vàrem rebre una carta que ens informava dels problemes de tresoreria de la Generalitat". Ha afegit que "la nota precisava que el Govern no pot garantir que totes les obres incloses a la Llei de Barris es puguin pagar en el moment que toqui". Zarza ha avançat que l'Ajuntament es reunirà amb la Direcció General d'Habitatge per tal de concretar els retards en el finançament de les obres. "El que no farà l'equip de goven és aturar les obres que estan en procés d'execució", ha dit.

En conseqüència, segons ell , l'adequació de l'entorn de l'antiga fàbrica de can Tané s'acabarà. Aquesta acció estava inclosa a l'operació B del contracte de Barri, una pròrroga del Pla de Barris 2010-2012. Zarza ha assenyalat que ara "estem elaborant el projecte de la plaça perquè havíem d'esperar fer l'enderroc". Al setembre del 2011, l'Ajuntament va ensorrar part del la fàbrica. L'acció va costar 70.000 euros.

Ha apuntat que el projecte d'adequació consisteix en fer més aparcaments i en cosntruir una pista poliesportiva.

Al 2010, l'Ajuntament d'Olot es va beneficiar de l'adjudicació d'1.050.000 d'euros del Contracte de Barri, amb la condició que hi posés 1.050.000 euros de la seva part. El Contracte de Barri és un programa destinat a aquells ajuntaments que han culminat l'execució del projecte integral de la Llei de Barris.

El projecte comptava amb sis operacions, de les quals es van ?exe?cutar la construcció d'un parc infantil al Passeig de la Muralla, rehabilitacions de façanes i programes de millora social i de dinamització de locals tancats. Després que l'actual equip de govern de CiU exclogués la previsió de construir un edifici d'acollida de noves empreses a ca la Boera, l'obra més important prevista al Contracte de Barri és l'adequació de l'entorn de can Tané.