El secretari general adjunt de Convergència i Unió (CiU) va assistir divendres al vespre a l'acte de refundació de les Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Cassà de la Selva, que va tenir lloc a la sala de l'Espai Jove del Municipi. A l'acte també hi van assistir Gerard Figueras, president de la JNC, i Xavier Pacheco,president de la Joventut a les comarques gironines.

Pujol va valorar aquesta refundació positivament i va afirmar que és important incorporar gent nova i engrescar els joves per introduir-se a la política. "Ens renovem constantment, és un procés de formació per esdevenir cadascú més sòlid per estar a disposició del país des de qualsevol àmbit". Pujol va incidir en el fet que s'ha de "marcar fites tot seduint amb el com". "El treball diari és el que ens garanteix un país", va sentenciar.

Per la seva banda, el president de la JNC a les comarques gironines, Xavier Pacheco, va explicar que la reforma que s'ha fet a Cassà és un fet important i que tal com s'ha fet en d'altres poblacions de la demarcació ha de servir per "muscular el territori i poder expandir el discurs i els valors de la JNC".