El punt de trobada de l'oferta formativa de les comarques gironines, la setena edició d'ExpoJove, està obert fins demà al Palau de Fires de Girona, després que les autoritats l'inauguressin ahir coincidint a destacar la importància d'un saló d'aquestes característiques en els temps de crisi actual.

L'alcalde de Girona, Carles Puig-demont, el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyament de Règim Especial de la Generalitat, Melcior Arcarons, i el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, van ser els encarregats d'inaugurar un certamen per on passaran 6.000 estudiants de secundària gironins i que, en aquesta edició, s'adreça especialment als joves que vulguin reprendre la seva formació. Per aquest motiu, ExpoJove s'ha reforçat aquest any com a Saló de Formació i Ocupació.

Per a alumnes i famílies

El president del Consell del Gironès, Jaume Busquets, va destacar que el saló "està obert no només als estudiants, sinó també a aquelles persones que vulguin acostar-s'hi a títol individual o també a aquells pares i mares que volen acompanyar els seus fills".