Agents dels Mossos d'Esquadra de les comarques gironines van fer una marató de donacions de sang improvisada per protestar "en positiu" contra les retallades. Sota el lema "Donem la sang abans que el Govern ens la tregui", al llarg d'ahir policies de tota la demarcació es van apropar al Banc de Sang com a resposta a la crida que va fer la setmana passada perquè tenen poques reserves.

Aquesta és una iniciativa dels agents de seguretat ciutadana de Girona per trobar una manera de "millorar" la imatge del cos i, alhora, deixar clar que no estan gens d'acord amb les mesures de reajustament econòmic que ha proposat el Departament.

Fa una setmana, el Banc de Sang de Girona va alertar que estava sota mínims de reserves i va fer una crida a la solidaritat dels donants per abastar-se amb més bosses de sang. Agents de l'àrea de seguretat ciutadana de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Girona van recollir la crida i van pensar que una bona manera per fer sentir les seves reivindicacions mentre demostraven públicament la seva voluntat de servei i contribució a la societat.

i no abaixi el sou als funcionaris.