Els rumors sobre un possible tripartit a l'Ajuntament de Lloret de Mar continuen corrent pel poble des que en el passat ple municipal els socialistes van tancar un acord amb CiU i ERC per aprovar els pressupostos per a 2012. Algunes veus, però, apuntaven que l'executiva local del PSC era qui havia frenat l'acord, tot i que des de la mateixa executiva es van desmentir aquests rumors. "En cap moment ens hem plantejat entrar al Govern de Lloret, sinó ho haguessim fet al principi de la legislatura que hi havia possibilitats", va assegurar Juan José Grima, membre de l'executiva local del PSC.

Segons Grima, tots aquests rumors que corren intenten desestabilitzar i intentar evitar que es pogués arribar a produir un acord de govern, però que des del Partit Socialista de Lloret ni s'han plantejat a hores d'ara. Segons va recordar el membre de l'executiva, el pacte de pressupostos va ser un acord puntual. "Vam fer un acord puntual per aprovar els pressupostos i prou", va afirmar Grima, que va assegurar que és de "responsabilitat" aquesta actitud tenint en compte el moment econòmic actual

Tot i que ara per ara el PSC no es plantegi entrar al govern municipal, des de l'executiva asseguren que no descarten fer-ho en algun moment en aquesta legislatura. "Que ara no ens ho plantegem, no vol dir que algun dia no pogués arribar. No es pot dir d'aquesta aigua no beuré", va comentar Grima. "Ara per ara, però, no ens hem plantejat res", va reiterar.