El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, assegura que la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra que s'ubicarà a Lloret de Mar té el projecte "en una fase avançada d'estudi". En declaracions a l'emissora local Nova Ràdio Lloret explica que en aquests moments tant l'Ajuntament de Lloret com el departament d'Interior de la Generalitat es troben treballant conjuntament en el projecte per tal que sigui una realitat. Tot i això, el què està clar és, segons l'emissora, que la comissaria no es farà fins que no millori la situació econòmica.

En aquests moments, a la vila de Lloret hi ha una oficina de denúncies que els Mossos d'Esquadra tenen des de fa anys al municipi selvatà. Aquesta seu depèn de la comissaria que hi ha situada a Blanes, la qual dóna cobertura a tota la Selva Marítima. Donada la quantitat de visitants que visiten Lloret, sobretot a l'estiu, tant la Generalitat com l'Ajuntament han vist que cal una comissaria pròpia per a la vila.

Plantilla estable

Així, doncs, quan entri en funcionament aquesta nova comissaria de districte, Lloret gaudirà d'una instal·lació dels Mossos al poble, que permetrà actuar molt més de pressa. L'equipament permetria incrementar la plantilla estable de la policia autonòmica.