El Partit Popular de Blanes, que es troba a l'oposició, assegura que s'ha desencallat la nova escola de Sa Forcanera després que la Generalitat hagi inclòs una partida de 440.000 euros per a seva construcció. I és que aquest centre es troba en barracons de fa sis anys i segons els populars, la situació canviarà gràcies a l'acord entre el PPC i CiU pel pressupost del Govern català, diu en un comunicat.

El portaveu del PP de Blanes Salvador Tordera es mostra satisfet davant d'aquesta notícia per ser un projecte llargament reivindicat que el partit recollia en el seu programa electoral. Tordera manifesta que "l'escola, els alumnes, els pares i tota la població estem d'enhorabona perquè tots hem vist com s'anaven incomplint les promeses al llarg d'aquests anys, fins ara, que el Partit Popular ha estat determinant a l'hora d'aprovar els comptes catalans". I a més, assenyala que la construcció de la nova escola "era un objectiu llargament esperat que el partit s'havia fet seu de manera molt especial".

Pel portaveu del PP de Blanes "l'educació digna i de qualitat no ha estat una de les prioritats del Partit Socialista, responsable de mantenir el projecte aturat i de prioritzar altres centres educatius abans que el nostre quan havia promès just el contrari pel volum d'alumnes de l'escola Sa Forcanera i les mancances del centre".