Una persona va morir ahir i el seu acompanyant va resultar ferit lleu després que el tractor amb què circulaven es precipités per un desnivell d'entre sis i set metres a la urbanització Sol Ixent de Santa Coloma de Farners, segons han informat els Bombers de la Generalitat. La víctima mortal estava ensenyant al seu acompanyant com conduir el tractor quan en el moment de fer un canvi de sentit en una pista forestal una de les rodes del vehicle ha sortit de la via i el tractor s'ha precipitat pel terraplè. Com a conseqüència de l'accident, el conductor ha mort i l'altre ocupant ha sortit projectat del vehicle i ha resultat ferit lleu.

Els fets van passar a quarts de quatre d'ahir. La víctima, Pere P. de 70 anys i veí de Santa Coloma, es trobava amb un veí seu, de 33 anys, que l'havia anat a ajudar al camp. Tots dos estaven dalt del tractor i la víctima l'estava ensenyant a conduir. Per causes que es desconeixen, el conductor ha volgut fer un gir a una pista forestal que té un fort desnivell. En el moment de fer el canvi de sentit, una de les rodes del vehicles ha sortit de la via i el tractor s'ha precipitat.

Els dos ocupants han sortit disparats. Un d'ells, que ha resultat ferit lleu, ha quedat al camí però l'altre ha caigut per terraplè. El tractor s'ha precipitat també daltabaix fent voltes de campanya i ha passat per sobre de la víctima.

El noi que ha quedat ferit al camí va poder alertar els serveis d'emergències amb el seu propi mòbil. El jove va estar traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Fins al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc dels Mossos d'Esquadra. El tractor va quedar enquestat a una zona amb bardisses.