El Govern central apostarà per la reconversió de les destinacions turístiques madures. La diputada del Congrés dels Diputats, Concepció Veray, i el regidor del PPC a Lloret de Mar, Enric Martínez, es van reunir ahir a Madrid amb la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, per tal d'abordar els projectes. Al final de la reunió, ambdós van coincidir a destacar les bones impressions i Veray va afirmar que "la reunió ha estat molt positiva perquè la secretària d'Estat de Turisme ens ha traslladat l'aposta clara i el suport ferm del Ministeri als plans de reconversió".

La diputada gironina va explicar que "aquests plans estan fets per millorar el nostre producte turístic" i va insistir que "el sector turístic és vital per l'economia del nostre país i de les comarques gironines, especialment les del litoral com Lloret de Mar", fet que també va destacar Martínez, qui va insistir en la necessitat del canvi de model turístic de Lloret de Mar.

Veray va afegir que "malgrat les dificultats econòmiques, el Govern donarà suport a aquest sector estratègic", i va puntualitzar que "aquests plans no només s'han d'entendre com a inversions en infraestructures, sinó que hi ha altres accions necessàries per millorar la qualitat turística del que es poden fer a curt termini". En aquest sentit la secretària d'Estat de Turisme els va traslladar la seva intenció de promoure els projectes relacionats amb les noves tecnologies.

Tant Veray com Martínez es van mostrar satisfets amb les intencions del Ministeri i tots dos van demanar que l'esforç de l'Estat per tirar endavant els projectes sigui correspost amb el suport de l'administració autonòmica, els ajuntaments i el sector privat. "És important coordinar les accions amb el sector privat per buscar sinergies i unir esforços tant econòmics com humans", va remarcar Concepció Veray.