El Govern de la Generalitat de Catalunya assumirà tot el cost del bus hospitalari amb l'objectiu de mantenir aquest servei que uneix els pobles de l'Alt Maresme i l'hospital de Sant Jaume de Calella, un fet que garanteix, per tant, part de les parades que hi havia durant el servei de transport públic a la població de Tordera.

Aquest és l'acord a què han arribat els ajuntaments implicats en el servei i la Direcció General de Transports després de les diverses reunions per poder garantir aquest servei sense que representi un cost per als municipis.

L'acord de manteniment implica, per una banda, una reducció de les freqüències de pas dels busos pels pobles i, per l'altra, l'anul·lació d'algunes parades del recorregut, que en el cas de Tordera serà la parada situada entre el carrer Immaculada i Mas Martí de la població.

Pel que fa a la reducció horària, l'empresa concessionària, segons informa en un comunicat l'Ajuntament, destaca que els nous horaris mantenen els busos amb més afluència d'usuaris, com els de primera hora del matí.