L'incendi del massís d'Ardenya-Cadiretes ja està controlat, segons van informar ahir al vespre els Bombers de la Generalitat. Dues dotacions es van quedar remullant la zona durant tota la nit per evitar una revifalla. De fet, el foc ja estava pràcticament controlat des d'ahir al matí, però el vent era molt fort i els Bombers no el van donar per controlat fins més tard.

Pel que fa a les tasques d'extinció, efectius dels Bombers van continuar ahir el seu treball de control d'un foc que des del passat divendres ha cremat 393,4 hectàrees de vegetació dels municipis de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), Tossa de Mar (La Selva) i Llagostera (Gironès), segons dades facilitades pel cos d'Agents Rurals.

Tasques de remull

Durant la jornada d'ahir, 18 dotacions van controlar al matí la zona afectada ajudades per un helicòpter bombarder, encarregat de donar suport als mitjans terrestres en les tasques d'extinció. A la tarda, una quinzena d'efectius van continuar controlant una possible revifalla del foc, que va cremar unes 360 hectàrees pertanyents al Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) del massís d'Ardenya-Cadiretes.