La Comissió d'Activitats, que s'ha tornat a reunir aquesta setmana, té per objectiu millorar la coordinació i la difusió dels actes que fan les mateixes associacions de veïns i abaratir els costos de les festes veïnals i altres activitats que organitzen aquestes entitats. Segons l'Ajuntament, un dels punts clau de la trobada va ser millorar la coordinació de les festes de barri per fer una programació conjunta. L'objectiu és evitar en la mesura del possible que hi hagi diversos veïnats que coincideixin en l'organització de les seves festes per fomentar la participació i compartir millor els recursos que tenen al seu abast.

En aquest sentit, des de l'Àrea de Participació Ciutadana se'ls va fer arribar una llista de grups musicals blanencs que estan disposats a actuar amb preus més ajustats a les festes de barri perquè, d'aquesta manera, les entitats veïnals s'estalviïn diners en la contractació. Alhora, també es dóna suport als grups de música del municipi.

Un altre dels temes en què també s'està treballant des de l'Àrea és atendre la demanda d'espais de les diferents entitats i resoldre els greuges comparatius que hi ha en aquest sentit. Alhora, també es volen atendre les demandes de la resta d'associacions del municipi.