Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per intentar robar gasoil d'un camió estacionat dins d'una empresa a Sant Pau de Seguries (Ripollès). La detenció es va fer el 12 de març i se'ls acusa d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els detinguts són Sterica Cristinel A de 30 anys i Iulian C de 27 anys, tots dos naturals de Romania i amb domicili desconegut. Els detinguts, que no tenen antecedents, van passar el dia 13 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.

Cap a un quart de nou del vespre els agents de les comissaries d'Olot i Ripoll van tenir coneixement que a la localitat de Sant Pau de Seguries, un treballador havia vist un cotxe i unes persones dins del recinte d'una empresa. Aquestes persones, que estaven al costat d'un camió i semblava que manipulaven el dipòsit de gasoil, en veure l'home van fugir amb el turisme en direcció a Olot.

Els mossos, en arribar al lloc, van comprovar que el camió tenia una mànega introduïda dins del dipòsit de combustible i a terra hi havia dos bidons de plàstic d'uns 25 litres cada un. Ràpidament, els policies, van muntar un dispositiu per localitzar el cotxe i una patrulla d'Olot el van trobar a l'entrada de la població de la Canya.

Els agents van comprovar que les dues persones que anaven al seu interior coincidien plenament amb les que havien fugit del pàrquing de l'empresa a Sant Pau de Seguries. Després d'identificar-los, els mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa.