Els joves de la Selva tenen com a principals prioritats l'habitatge i el treball, uns camps que van centrar bona part de les 4.508 consultes que va atendre l'Oficina Jove de la Selva durant l'any 2011. En concret, el 71 per cent de les consultes van ser sobre habitatge i el 25 per cent sobre treball. Pel que fa a la procedència dels joves, un 40 per cent dels usuaris atesos en aquesta oficina provenien de Santa Coloma de Farners i el 60 per cent de la resta de la Selva.

El conseller comarcal de Joventut, Emili Oller també destaca fent balanç d'aquest any 2011 l'activitat a l'Oficina d'Habitatge i en aquest sentit, cal remarcar les 146 ajudes de lloguer per a joves (RBE) que es varen tramitar durant l'any passat i a més, el 67 per cent dels pisos oferts durant aquest any passat des de la Borsa de Lloguer -31- han estat per a joves.

Pel que fa a l'altre camp d'interès dels joves, les consultes de treball van augmentar un 20 per cent respecte al 2010 i es van enviar 311 currículums dels inscrits a diferents empreses. Del total de les 4.508 consultes, el 60 per cent van ser de joves d'edats compreses entre els 16 i els 30 anys i d'ells, diu Oller "el 44% d'aquestes consultes provenien de joves que venien a l'Oficina per primera vegada". Les dades es van donar a conèixer durant la reunió del consell gestor de l'oficina, que es va fer dilluns.