Lloret de Mar es converteix durant aquests dies de Setmana Santa i fins el proper 11 de vila en capital esportiva de la Costa Brava. I és que acollirà prop de 7.000 esportistes provinents de tot el món i que es concentren a Lloret per disputar-hi competicions de diferents modalitats esportives com futbol, bàsquest, atletisme, voleibol, handbol, petanca o disc volador, com és el cas del Torneig Lloret Costa Brava Ultimate de Platja que es va disputar el passat cap de setmana a la platja gran.

Des de l'1 d'abri s'està disputant a la vila el Stage Europeu d'Atletisme amb 600 participants, el Torneig Handbol Vila de Lloret amb més de 500 i, per altra banda, fa dos dies va arrencar el MIC 2010 amb 1.500 particopants. I el municipi, segons l'Ajuntament, continua essent la principal seu d'aquest esdeveniment que aporta a la Costa Brava un benefici econòmic valorat en uns 1,7 milions.

Passat Setmana Santa també es celebrarà el torneig interncional de Basquet Eurobasket Sport Events, la XXXIV edició del Torneig de fubtol Sant Jaume i el Torneig Vila de Lloret Master Internacional de Petanca. Una de les característiques en què coincideixen tots aquests esdeveniments és en la repetició de la destinació, una fidelització propiciada, segons el consistori, per les bones temperatures de tot l'any i una bona relació qualitat-preu en l'allotjament, bones infraestructures esportives, entre d'altres.