Un alemany de 40 anys, Kalav K. s'asseurà a la banqueta dels acusats de l'Audiència de Girona a finals d'abril per haver ventat un cop de puny a un policia local de Tossa de Mar. Els fets van tenir lloc ara fa vuit anys i l'acusat s'havia ferit després d'anar per terra amb la moto i s'estava barallant amb un altre home a qui portava. Segons recull el fiscal, quan l'agent va voler posar pau, el processat li va ventar "un fort cop de puny" a la cara, el va fer caure a terra i va començar a colpejar-lo per tot arreu. Per poder-lo reduir i endur-se'l emmanillat, van caldre fins a cinc policies. El fiscal li imputa atemptat a agent de l'autoritat, amenaces i lesions, i demana que se'l condemni a dos anys i mig de presó així com a pagar una multa de 1.600 euros per les dues faltes.

En concret els fets es remunten a un dia en què l'acusat anava cap a casa seva amb moto, portava un altre home i es dirigia als apartaments Els Vinyers, a la carretera GI-681 als afores del poble. Poc abans d'arribar, els dos homes van anar per terra i l'acusat es va fracturar el nas i pelar part de la cara i els genolls. Una patrulla d'agents va anar fins a l'accident, i en arribar-hi no van trobar cap dels individus, però només baixar del cotxe, els dos policies van sentir una forta cridòria que venia d'un dels apartaments. La patrulla va pujar fins a l'habitatge i allà dins s'hi van trobar els dos homes.

L'acusat estava fet una fúria i, mentre un dels agents s'emportava l'altre cap a fora, el policia que s'havia quedat a dins va intentar calmar-lo. Llavors, el processat li va ventar "un fort cop de puny a la cara". El cop va fer recular l'agent, que va empassegar amb una cadira i va caure. I com que Kalav no deixava de donar-li cops, el policia es va treure la defensa i va fer-la anar d'una banda a l'altra, colpejant el mobiliari perquè l'acusat deixés d'agredir-lo. L'altre agent, en veure l'escena, va anar a socórre'l i va demanar reforços. Per reduir-lo i emmanillar-lo van caldre cinc agents. A més, segons recull el fiscal, quan el detenien Kalav va amenaçar un agent dient-li que sabia on vivia i qui eren els seus fills.