El Centre d'Interpretació del Peix de l'Escala, el Maram, juntament amb l'Slow Food Empordà, han organitzat per demà una jam session al voltant del peix capturat amb arts sostenibles. La sessió estarà dedicada a les tècniques culinàries, a les diferents maneres de preparar i cuinar una mateixa espècie.

A la sessió hi participaran els cuiners Paco Pérez, del Miramar de Llançà; Quim Casellas del Casamar de Llafranc; Christian Sorensen, de l'Est de Girona i Rafa Cantero, del Rafa's de Roses. Es tracta de quatre cuiners especialistes en peix. Segons s'ha informat obrirà la jornada Christian Sorensen que parlarà de la cuina japonesa del peix. A continuació, Rafa Cantero dedicarà la seva sessió a la cuina a la planxa. Un altre participant, Quim Casellas, parlarà dels secrets de la cuina marinera d'avui. I tancarà la matinal Paco Pérez, que revelerà alguns secrets del punt de cocció del peix. Segons els organitzadors, "la virtut d'aquesta activitat és el fet que els quatre cuiners treballaran amb les mateixes espècies marineres, per permetre als assistents obtenir la màxima profunditat transversal en la cuina del peix". Les sessions es desenvoluparan al llarg del matí a partir de dos quarts de deu del matí i s'oferiran tastets de les propostes dels quatre cuiners cap a la una del migdia.