Blanes acollirà del 26 de maig al 3 de juny el proper campionat Internacional de Bowling, on està previst que hi puguin participar entre 75 i 100 persones en els deu dies que dura el torneig. Concretament, el campionat es farà a la bolera de la localitat Bowling Center Blanes. Aquest és un més dels diferents esdeveniments que el municipi està impulsant barrejant esport i turisme.

Segons va destacar el responsable de la bolera, Paco Bermúdez, el que pretén el Centre i les entitats col·laboradores amb aquest campionat és "donar a conèixer" Blanes en l'àmbit Europeu. Bermúdez va explicar que un context de crisihan decidit "arriscar-se" organitzant el tercer Campionat, perquè consideren "que cal si més no un esforç en conjunt per desenvolupar i accelerar la recuperació econòmica".

"El que hem fet es intentar arribar a un públic nacional i internacional a un preu adequat a les circumstàncies actuals i ajudats per les diferents entitats público-privades per abaratir el cost tant de les inscripcions, estància i d'activitats que es poden fer post o prèvies a la participació del torneig", va assegurar Bermúdez.

Finalment, Bermúdez va destacar que "són molts els campionats o esdeveniments de diferents activitats que no es duran a terme aquest any 2012" per la crisi i per això volen tirar endavant el campionat.