La Marató d'en Richi que es va celebrar aquest passat cap de setmana a Palamós per recollir fons pel ajudar la família a pagar el tractament contra el càncer s'ha tancat amb 25.700 euros, segons ha explicat un dels portaveus de la Coordinadora SOS Richi, Lluís Martí. La Marató es va celebrar durant tot el dissabte i va comptar amb més de 50 activitats solidàries.

La previsió del dissabte (d'uns 20.000 euros) s'ha ampliat perquè hi ha hagut entitats i escoles que el dilluns van fer ingressos al compte bancari obert a aquest efecte.

D'altra banda, la Coordinadora ha alertat d'un parell de casos en què uns desconeguts han intentat endur-se les guardioles que hi ha repartides en establiments. Segons ha explicat Martí, han rebut dos avisos de dos establiments comercials de Palamós en què una persona desconeguda els va anar a buscar les guardioles en nom de la Coordinadora. Martí ha comentat que els responsables dels establiments no les van donar perquè no tenien identificat l'individu i, a més, la persona que les reparteix és la mateixa que les va a recollir. El portaveu ha concretat que no li donen més importància perquè no es van endur ni un euro.

Lluís Martí ha anunciat que hi ha unes 900 guardioles repartides per Girona i Catalunya.