La crisi no afecta a tothom igual. Els consellers del Consorci Costa Brava han demanat disposar de remuneracions per assistència a les sessions de la comissió de govern. Si finalment s'adopta la mesura, els assistents cobrarien 160 euros de remuneració mentre que fins ara no es cobrava res. Es tracta d'una proposta que està en estudi a petició dels alcaldes de la costa, segons fonts de la direcció. En cas que s'aprovés, es començaria a aplicar a partir del mes vinent. El Consorci Costa Brava és un organisme autònom que s'encarrega de l'abastament en alta i el sanejament dels municipis del litoral gironí. En la seva junta de govern es troben representats la Diputació i 27 municipis que tenen delegada la gestió de les aigües residuals.

La proposta perquè els alcaldes que formen part de la comissió de govern puguin cobrar ha generat discrepàncies. La decisió no està consensuada i en temps de crisi econòmica hi ha qui no veu la mesura com a exemplaritzant. Només la proposta ja ha provocat que alguns representants de la Diputació hagin posat el crit al cel per decidir augmentar les despeses d'una manera innecessària.

No és la primera vegada que el Consorci es veu embolicat en un conficte durant el mandat i això que només porta 6 mesos constituït el nou govern, que presideix l'alcalde de Roses, Carles Pàramo (CiU). La comissió de govern es va constituir a finals del passat novembre. Una setmana després, el nou govern del Consorci decidia la destitució del seu gerent, Manel Serra, que ocupava el càrrec des de 1984. Serra, que va ser l'últim president de Caixa Girona, va presentar una querella per la fórmula que van utilitzar, per la qual d'un dia per l'altre no li van deixar accedir al seu lloc de feina .