Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per entrar per la força a un apartament de la urbanització Sa Punta de Pals. Els joves, que són veïns de Vic, havien anat a un concert skin a la zona i, quan va acabar, van aprofitar per forçar la porta d'un apartament per quedar-s'hi a dormir. Els joves no es van conformar a passar la nit al domicili sinó que van estar-hi fumant, es van beure una ampolla de vi que els propietaris tenien al pis i, en marxar, es van endur la televisió i un aparell TDT. Els fets van passar entre el 21 i el 24 d'abril i les detencions es van fer el 2 de maig a la Bisbal d'Empordà. Els detinguts són Marc V. M., de 25 anys, i Aleix A. C., de 22, veïns tots dos de la capital d'Osona.

Els fets haurien passat entre els dies 21 i 24 d'abril. Les investigacions dels Mossos d'Esquadra van culminar, el passat dia 2 de maig, amb la detenció dels dos lladres a la Bisbal d'Empordà. Els dos joves no tenen antecedents i han quedat en llibertat provisional a l'espera que el jutge els citi per declarar.

Vi, televisió i TDT

Després d'assistir al concert, els dos joves van anar fins a la urbanització de Sa Punta -on hi ha moltes segones residències- a buscar refugi per passar la nit, i on van entrar per la força a un apartament aprofitant que els propietaris no hi eren. Els joves van passar-hi la nit i van, fins i tot, beure's una ampolla de vi que hi havia al domicili i també hi van estar fumant. Abans de marxar, els dos joves se'n van endur la televisió i un aparell de TDT.