L'institut de Vidreres comptarà a partir d'aquest proper curs 2012-2013 amb un cicle formatiu, en concret de grau mitjà i de l'àmbit de la informàtica. Aquest és el primer cicle formatiu que oferirà aquest centre de secundària selvatà. El cicle formatiu de Sistemes microinformàtics i xarxes formarà futurs tècnics en l'àmbit. L'institut de Vidreres obre la presentació de sol·licituds de preinscripció el proper 14 de maig i s'allargarà fins al 25 de maig. El període de matrícula serà del 2 al 10 de juliol i l'extraordinària, del 7 al 13 de setembre.

El nou cicle formatiu tindrà un horari de matins i formarà joves que podran ocupar llocs de tècnic en mateniment de sistemes informàtics, de serveis d'Internet, de xarxes d'àrea local i tècnics en vendes de tecnologies de la informació i de la comunicació.

Des de l'equip de govern de Vidreres (CiU, VST-ERC) l'alcalde Jordi Camps (CiU) felicita el centre per obrir aquest nova línia formativa al centre i assegura que des de l'equip de govern i l'àrea ?d'Educació juntament amb el centre s'ha treballat per aconseguir el cicle.