Les piscines de Riudarenes s'obriran finalment a partir del juny com cada any després que l'ajuntament i el concessionari del servei del bar de l'equipament esportiu hagin arribat a un acord. Això permetrà per tant, que es pugui començar en breu a posar en marxa els tre balls de manteniment i preparar la instal·lació.

I és que l'obertura d'aquest equipament esportiu no estava clara perquè des de l'ajutnament de Riudarenes no es podia suportar el cost que suposa tenir-les obertes, que ronda al voltants dels 30.000 euros. Al final, s'ha optat per una gestió "semprivada" que consistirà per una banda, que l'Ajuntament de Riudarenes, segons relata l'alcalde Jordi Gironès (AIR) només s'encarregui de costejar la despesa del consum elèctric. I per l'altra, el concessionari del servei de bar de les piscines de Riudarenes tindrà més "llibertats d'actuació".

És a dir, que se li permetrà més llibertats d'horari i també poder utilitzar les instal·lacions per realitzar-hi activitats de caire lúdic, entre d'altres per així augmentar els seus ingressos. A canvi però, segons l'alcalde de Riudarenes, aquest tindrà l'obligació d'encarregar-se del manteniment d'aquest equipament esportiu i també anirà a càrrec d'ell, afegeix, el lloguer dels socorristes.

Tot i l'acord, aquest només serà vigent per aquesta temporada d'estiu, diu l'alcalde ja que s'havia de prendre de forma "urgent". De cara a l'any vinent, es preveu realitzar la gestió del servei d'una altra manera. Tot i això, Jordi Gironès afirma que la situació de les arques municipals, amb un 131% d'endeutament és el que ha obligat a prendre mesures d'estalvi.