Deu vins del celler Castell de Peralada superen els 90 punts de l'emblemàtica llista Parker, que marca els estàndards de qualitat. Cal destacar que en matèria vinícola, les puntuacions que marquen tendència a nivell internacional són les de la revista nordamericana The Wine Advocate, que edita el guru Robert Parker. Els anomenats "Punts Parker" són l'estàndard que assenyala els millors vins del món.

El nou tastador de la publicació, Neal Martin, va visitar diferents Denominacions d'Origen catalanes fa uns mesos i és ara quan s'acaben de fer públics els resultats. Segons destaquen des del mateix celler, tot i que Martin ha adoptat un criteri de puntuació més dur que el del seu predecessor, Jay Miller, i ha baixat significativament la mitjana de notes atorgades, fins a deu vins de Castell Peralada han aconseguit una puntuació de 90 punts o més.

El celler té sis vins situats entre els deu millors de la D.O. Empordà. Destaquen de manera especial les anyades 2007 i 2005 de Finca Garbet, que amb 94 i 93 punts respectivament són els vins gironins que han obtingut una puntuació més alta, i el Finca La Garriga Blanc 2011, que, amb 92 punts, és el tercer vi blanc sec amb una qualificació més alta de totes les D.O. tastades.

A més, han destacat també dos vins de les bodegues que Castell Peralada té al Priorat: Cims de Porrera Clàssic Caranyena 2007 (92 punts) i Gran Cruor 2009 de Casa Gran del Siurana (92 punts).